lördag 29 november 2008

Fullt ös

Jag har faktiskt haft lite energi de senaste dagarna! Så jag har diskat en massa, fixat kontakter och sånt till lamporna till adventsstjärnorna, spikat fast sladdhållare till nätverkssladden, funderat på vad som behövs handlas till pysselhelgen med Ludde och Jossan, städat och plockat lite och bakat lussekatter. Det känns som att jag kommer att hinna göra massor med mysiga julsaker inför julen - som vi kommer att fira här hemma, kanske helt själva. Alexander har försökt bjuda hit sig, så vi får väl se hur det blir med den saken. Sedan kommer det lite folk till nyår, det blir nog trevligt.

Min axel är fortfarande dålig, så jag har blivit sjukskriven ett par veckor till. Sjukgymnastiken vart lite för mycket, så jag får göra färre repetitioner igen och med ett lättare gummiband. Ett steg fram, två steg bak helt enkelt. Irriterande.

På måndag ska jag åka in till Linköping och klippa mig! Nästa helg kommer Ludde och Jossan, och sedan åker jag och Micke till Göteborg på söndagen. Det ska bli trevligt!

Häpp och hej!

Inga kommentarer: